A Hajsza sorozat a 2017-es legjobb hazai OCR márkája

2018. január 24. 10:56 - sebiszabi

pie-chart.png

Az OCR Magazin a Facebook-on indított még az tavalyi év végén egy szavazást, amiben arról kérdezünk meg benneteket, hogy adjátok le voksaitokat a legjobb rendezésű magyar akadályfutó versenyre. Összesen 363 szavazat érkezett 247 embertől (mert legfeljebb 3 szavazat volt leadható), így alakult ki a végeredmény. A szavazatok 48,2 %-át a Hajsza sorozat kapta (Pannonhajsza, Székelyhajsza, Nemzetihajsza), így a Ti véleményetek alapján toronymagasan a Hajsza volt a 2017-es év legjobb hazai OCR márkája. Gratulálunk!

ocrhun2017.PNG

Az eredményeket tovább böngészve érdekes dolgokat találunk: 

- Első rendezésre az Military Survival Run és a Extreme Trail SE is nagyot gurított, a versenyzők gyorsan bele is szerettek ezekbe a sorozatokba. Szerencsénkre 2018-ban vissza is térnek az MSR kettő és az Extreme Trail is legalább kettő (de lehet, hogy több?) versennyel.

- A HUN Harcost talán előbbre vártuk volna.

- A Hard Dog Race-t tudjuk, hogy sokan imádjátok, de mégis meglepő, hogy ennyire odavert a mezőnynek, mégiscsak egy szűkebb réteget céloz meg. Hatalmas gratula a HDR-nek

- A BakonyRUN és a SpartanLegion-t a vártnál talán kevesebb embert ért el. 

- A CRAZY 5k ezzel az eredménnyel épp lemaradt volna Parlamentbe jutástól, de kárpótolhatta őket, hogy ott voltak talán a legtöbb résztvevő egy versenyen.

Szólj hozzá!
Címkék: toplista 2017

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr10013599471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása