Spartan Obstacle Challange: újabb bőr a Spartan Race versenyekről

2016. szeptember 23. 14:00 - sebiszabi

Episode 1: Spartan Obstacle Challenge

#TeamFitAid Red and Black battle it out on the Multi Rig in Episode 1 of the Spartan Obstacle Challenge presented by FitAID. Check out more episodes and tune in to see which team will prevail: http://sprtn.im/FitAIDSeries. #FitAID

Közzétette: Spartan Race – 2016. szeptember 20.

 

Kicsit most persze cinikusak vagyunk, de ugye a jó Egyesült Államokban szinte mindent el lehet adni. Így ha már a Spartan Race nem elég, ha az, hogy ott országos tv-n számolnak be a versenyekről, az sem elég, akkor új bőrt húznak le a témáról. Ez pedig a Spartan Obstacle Challange, ahol a piros és a fekete csapat (egy-egy férfi és nő) azért küzd egymással, hogy egy jól meghatározott Spartan akadályon győzzék le a másikat. Első epizóddal a közkedvelt és/vagy közutálatnak örvendő Multi Rig akadályon mutatkozik be a sorozat.

Szólj hozzá!
Címkék: spartan race

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4011737269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása