Szeptember 22-én visszatér Tokajba az Extreme Trail Hungary SE

2018. augusztus 17. 11:51 - sebiszabi

III. Extreme Trail Akadályverseny (2018. szeptember 22., Tokaj) beharangozó

39453720_1827560600653426_8773154898960187392_n.jpg

Második alkalommal tér vissza Tokajba az Extreme Trail Hungary SE csapata, hogy egy kőkemény versennyel mutassa meg, hogy ők hogy álmodták meg nekünk ezt az OCR dolgot. Mi ott voltunk az első és a második rendezésükön is, őszinték leszünk veletek, mi imádtuk. Imádjátok Ti is és ha ez nem elég, fogadjátok szeretettel Ulrich Gábor invítását: 


Immáron hagyományőrző jelleggel ismét bevesszük a világörökség gyöngyszemét, a Tokaji Aszúról méltán híres borvidéket, hogy erősödjön a tüdőtök, kopjon egy kicsit a méregdrága terepcipő és hogy a gatyátokból is csorogjon a víz!
Egy olyan szombati napot kínálunk nektek, ahol bizonyíthatjátok rátermettségeteket, megmutathatjátok magatoknak és a sok szurkolónak, nézelődőnek, mit is tudtok igazán!
Aki a tavalyi rendezvényen ott volt, elmondhatja, hogy ragadott magával mindenkit a fantasztikus miliő! Ezt kínáljuk nektek most is két távon, hogy mindenki megtalálja az edzettségi szintjének megfelelő kihívást. A profiknak a hazai akadályfutó szövetség, a TEFUTSZ által kiírt magyar bajnokság hosszú távú etapja készül ( lesz benne pár Bmeg... ).

Egyedülálló módon létrehoztunk egy 110kg plusz kategóriát, hogy az életmód váltókat is motiváljuk, "győzd le önmagad és nyertes leszel"!

Új akadályokkal, szuper útvonallal, alpesi Ultra hangulattal és rengeteg meglepetéssel várunk titeket!
Nem spóroltunk semmit, első az élmény, hogy legközelebb is minket válassz!
Kis csapatunk gőzerővel készül már - ahogy szoktuk -, hogy a mire elindul az első futam, addigra rátok koncentráljon minden. Családi programnak is kitűnő alkalom, a gyerekfutamok telnek már szép számmal, egészen a kicsiktől a villámgyors nagyokig. Ismét két táv, sok sok akadállyal.
Töltsétek a kocsikat, a parkolók már készülnek, Tokaj főtere és a vendéglátósok várnak titeket!

A versenyre keresünk önkénteseket a pályára és még fotósokat, hogy igazán maradandó legyen ez a hétvége!

Regisztráljatok be a www.extremetrail.hu weblapunkon és keressetek minket facebookon, likoljátok az oldalunkat

Ha bármi kérdésed lenne, keress minket bizalommal, igyekszünk mihamarabb válaszolni!
Szeptember 22., Tokaj, várunk titeket!

FB esemény
Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6014186643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása