Hétvégi OCR prológ (21)

2018. május 25. 13:21 - sebiszabi

ocrweekend.jpg

Itt a csodás május, nyakig vagyunk a tavasszal, dögmeleg és szakadó eső színesíti a hétköznapokat, a hétvégéink pedig egyre durvábbak. Most is sikerült úgy alakulnia, hogy egyszerre három verseny esik egy napra az ország három egymástól távoli pontján - és akkor még a CEU-ről nem is beszéltünk. Május 26. így alakul: 

Swietelsky Military Survival Run, Pápa

Tavaly az MSR egészen erősen nyitott, egy hete a katonai pályát megnéztük és besírtunk rajta, ráadásul erre szakad az eső, kurvavilág lesz holnap. Sírni fogunk, ha marad erőnk, akkor még írni is.

HUN Harcos, Domonyvölgy, D-Beach

Fábián Miki és csapata nem kevesebbet ígér, mint a szokásos kőkemény HUN hangulatot és vadiúj akadályokat. Ott leszünk és beszámolunk.

IV. GróTrapp, Zalaszentgrót 

Zalavilág legmocskosoabb versenye újra visszatér, immár a negyedik felvonással. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül ez a buli

Predator Race Monínec (Csehország)

Csehország egyik legkeményebb OCR versenye Monínec-ben kerül megrendezésre háromféle távon, és szinten (brutal, drill, masakr) lehet megküzdeni az elemekkel. Ha minden jól megy, lesz onnan is beszámoló.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7614000810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása