Bemutatkozik az OCR Elite Team

2018. február 06. 09:15 - sebiszabi

27661755_10211313577382290_234333709_n.jpg

Folytatjuk a magyar OCR csapatokat, egyesületeket bemutató sorozatunkat. Most az OCR Elite Team mutatkozik be, akik rengeteg dobógós, sőt első helyes dobogós helyezéssel büszkélkedhettek 2017-ben a Spartan Race elite csapat versenyeken. Igen, ők azok, akik versenyeken gyűlölik a pólót...:)  ismerkedjünk hát meg velük!

OCR Mag.: Mikor alakultatok, hány fővel?
OCR Elite Team: A csapat első versenye 2016 elején Visegrádon volt, akkor 4 fővel indultunk, Egri Viktor, Nagy Patrik, Petrovics Alex és Kívés Bendegúz.
Azonban akkor még nem ez volt a nevünk, a váltás Mészáros Laci érkezésekor történt, majd utána jött még Tömböly Dávid és Balhási Ákos.

Hol vagytok megtalálhatóak, fogadtok-e új tagokat a csapatba?
A Facebook-on van egy oldala a csapatnak. Szívesen látunk új embereket, azonban az “első sor” szinte fix. Azaz, amikor egy versenyre össze tud állni az eredeti hatosból egy csapat, akkor az együtt megy a lehető legnagyobb siker érdekében. Olykor néha jönnek “kisegíteni”, de ez más csapatsportokban is bevált dolog. 

Most éppen mennyi tagja van a csapatban?
A konkrét szám változó, mert van, aki család alapítással van elfoglalva, illetve volt idő amikor elég sok sérültünk is volt.

27848698_10211313580902378_790477727_n.jpg

Átlagosan egy versenyen a csapat mekkora része tud rajthoz állni?
Ez nagyon változó, a fő fókuszpont számunkra a hazai rendezésű versenyek, azon belül is a Spartan Race. Itt törekszünk az említett első sorral felállni, illetve egyéniben is indítani versenyzőket.
Utána a következő lépcső a CEU régió közelebbi versenyei, illetve a nagy események, mint az EB vagy VB indulás.

Milyen versenyen indultatok először ezen a csapatnéven?
2016-ban a Nyitrán a Spartan Race sprint távú versenyén, ahol 5 fővel vettünk részt. Első verseny nagyon erős kezdés volt, mert megnyertük a Elite csapat versenyt, 5 Európa Bajnoki kvalifikációnk lett és 4 Világbajnoki indulást is begyűjtött az egységünk! 

Ha ki kellene emelni egy sikert a csapat életéből, mi lenne az?
Az ország legjobb csapata vagyunk minden ego fényezés vagy álszerénység nélkül! Ahol elindulunk ott többnyire dobogón végzünk vagy győzünk! Tavaly 3 hazai Spartan-on indultunk, mindhármat behúztuk!
Egy nagyon komolyan készülő, komoly edzés munkát végző, sikerre éhes csapat vagyunk, akik minden versenyre a győzelemért mennek! Ennek a mentelitásnak nagyon nagy ereje van és hatunk is egymásra, azaz erősítjük is egymást ezzel.

 27744546_10211313575742249_2126900746_o.jpg

Milyen eredményekkel szoktatok végezni versenyeket?
Mint korábban említettem, amikor az első sorunk versenyez, akkor többnyire Elite kategória dobogó. Ha “tartalékos” csapattal állunk fel, akkor rendszerint dobogón végzünk Elite vagy a korábban még létező Competitive, azaz félprofi kategóriákban.

Gondolkodtok-e azon, hogy egyesületi formában csináljátok a jövőben? 
Igen, természetesen! Dolgozunk rajta! 

Milyen rövid- és hosszútávú terveitek vannak?
Folytatni a sort a hazai szervezésű eseményeken. Illetve minél több CEU-ban, esetlegesen WEU-ban szervezett versenyre eljutni. Ehhez keresünk folymatosan szponzorokat!
Természetesen az Európa Bajnokságon minél jobb eredményt szeretnének tagjaink elérni, illetve Világbajnokságon is tisztességgel helytállni, mint az elmúlt 2 évben tették!

Van-e a csapatnak jelenleg támogatója? Ha nincs, akkor gondolkodtok-e valamilyen szponzorációban?
Vannak kisebb támogatóink, de olyan szponzor, aki nagyobb összeggel hozzá járult volna a mi sikereinkhez sajnos nincsen.
A hazai sportszponzoráció nagyon mostoha körülmények között van és nagyon egysíkú, labdajáték koncentrált a gondolkodásmód!
Hisszük, egyszer ez változni fog, tekintve, hogy ilyen mértékű siker mellett nem lehet elmenni szó nélkül!
Itt van egy csapat, akik sikeresek, jól néznek ki, kő kemény munkát végeznek a háttérben, dobogós eredményeket produkálnak megállás nélkül! Minden meg van bennünk, ami egy PR-os vagy marketinges csapat álma lenne, akár egy komolyabb évekre szóló közös együttműködésre!
Mi vagyunk a szponzorok 100%-os WIN-WIN, azaz kétoldalú győzelem versenyzői alkotó eleme!

27661968_10211313579942354_2092104380_n.jpg

 

 

 

Sorozatban eddig megjelent: 

Budapest Spartan Iron Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5513637846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása