Sebők Szabolcs TOP5 OCR versenye 2017-ből

2017. december 31. 15:46 - sebiszabi

19222849_1048748818561636_4158358930970134844_o.jpg

Idén tényleg sok versenyre sikerült eljutni, már-már majdnem túl sokra is, hiszen sikerült sérülést is összeszedve kihagyni az év két leginkább várt versenyét, az SR Eplény Beast-et és a Nemzetihajszát. Ettől függetlenül azért maradt elég verseny idén, amiből válogathattam, így alakultak az én kedvenceim idén. 

 

 5.  Bakonyrun 2.0, 2017.09.30. @Bakonybél

Bár ez a verseny volt, ami a bevezetőben említett bokasérülést elhozta, de a Bakonyt nem lehet nem imádni, szóval a terep és a pálya király volt, az akadályok ötletesek és nem megoldhatatlanok, valamint a hangulat - a szó nem pejoratív értelmében - kellemes családias. De az érem...jaj az lehetett volna szebb 

 4.  Brutálfutás 6.0, 2017.06.18. @Nyáregyháza

A 'barcikai Super másnapján átruccantunk a Brutálfutásra, mert olyanon még nem voltam. Ez egy őrült, eszetlen és gondolkodás nélküli 7 kilométeres vágta, ami nélkülöz bármiféle taktikát. Ha meghallod a dudát, futsz, mint eszelős és örülsz, hogy a végén lesz egy csomó kép, amin úgy nézel ki, mint egy veszett varacskos disznó - hát persze, hogy imádtam.

 3.  Spartan Race Super Kazincbarcika, 2017.06.17. @Kazincbarcika

A viszonylag enyhébb veszprémi pálya után azt váruk, hogy a Spartan Race 'Barcikán keményen megszívat mindenkit. Ugyan ez nem történt meg, mert azért a 2016-os tokaji Super utcahosszal volt butább, de ennek ellenére muszáj a listára tenni, mert kb. ez volt az idei évben nálam a tankönyvi példa, hogy kell ocr versenyt rendezni. A fesztiválterület tökéletes, a pályavezetés pompás, az akadályok pont jó helyen és elég nehezek. 

 2.  IV. Pannonhajsza, 2017.05.20. @Csesznek

A folyamatos fejlődés mintapéldája a Hajsza. Versenyről versenyre hoznak valami újat, valami meglepőt. Csesznek volt az első olyan Hajsza, ami nem Pannonhalmán volt, de jobban nem is sülhetett volna el ez a (kényszerű?) váltás. Csodaszép környéken, a cseszneki vár lábánál futottunk egy keményet. A 14 km-es karika önmagában is durva volt, de nem erre fogok emlékezni elsősorban, hanem: a farönk építős feladatra, a egyensúlyi (és vizes) akadályra, a libikókára, a tarzanra, a tolatós padra és a talicskázásra...

(Ja, ha nincs sérülés, valszeg a Nemzetihajsza is a listán lenne.)

 1.  Swietelsky Military Survival Run, 2017.06.24. @Pápa, MH Bázisrepülőtér

Első rendezés, első hely az év végi listán. Valahogy így képzelek el egy erős nyitást a hazai OCR színtéren. Oké-oké: katona arcokról van szó, akik tudják, hogy kell akadálypályát építeni, mert nekik hivatalból is kell ezeket tolni, de akkor is. Az a puritán, szögegyszerű miliő, amit a pápai katonai bázisreptéren összeraktak nekünk, az maga volt a tökély! Mi a francnak kell nagy dirr-durr a "fesztiválterületen", mert a lényeg úgy is a pályán van. És tényleg ott volt. 33 olyan (jellemzően) kurvakemény akadály, amivel tényleg meg kellett küzdened. De küzdj és csináld meg! Mindegy, hogy hányszor futsz neki, csak csináld meg. Nincs bünti, mert nem az számít, hogy hány burpee után dobod ki a taccsot - itt az akadály a szent. 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2017 top5

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4513536577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása