Úton a magyar csapat a Spartan Race világbajnokságra

2016. szeptember 28. 09:19 - sebiszabi

d1c08261b2e68823cf14c827698656ad.jpg

2016. Október 1-2, Lake Tahoe, Egyesült Államok. Leírva is tök jól néz ki, de néhány magyar akadályfutó honfitársunknak hamarosan ez lesz a valóság, vagy inkább a megvalósult álom. Kemény munka, rengeteg edzés és sok versenyen elért remek eredmény jelzi azt az utat, ami a világbajnokságig vezet. A meghívásos tornára nyolc magyar sportolónk fogadta a felkérést, így ők azok, akik képviselik kicsiny hazánkat a tengerentúlon. Ők azok nyolcan: 

Gyurcsó Andrea
Nagy Gyöngyi
Vitykó Andrea
Tóth Ádám
Kíves Bendegúz
Thömböly Dávid
Vitkai Elemér
Németh Józsika Elvis

A műsor a következő lesz: október 1-én, szombaton rendezik a VB Beast futamot külön indítva a férfi és a női mezőnyt, október 2-án pedig rendeznek egy ultra beast-et - ahol elindul Németh Józsika Elvis - valamint egy sprintet és még egy beast-et. A részletes műsor itt van alul, az eseményt pedig online lehet majd követni, a community által létrehozott facebook eseményen. Már most büszkék vagyunk rátok! Mutassátok meg! AROOO!

wc_email-ad_540x1080_schedule-1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7811747521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása