2018-as TEFUTSZ díjátadó gála összefoglaló

2018. november 09. 19:37 - sebiszabi

tefutsz-ocr-meeting-2018-11_19.jpg

2018. november 8-án tartotta a Terepakadályfutó Szövetség (Tefutsz) a 2018-as évadzáró gyűlését és díjátadó gáláját, melyre az OCR Magazint is meghívták és mivel úgy gondoltuk, hogy kedvenc sportágunk jövőjéről lesz szó (és mert imádunk ingyen enni :)  - nem, nem! Ez vicc volt, tényleg..), elfogadjuk a meghívást. Egy díjátadó gálát megelőzte egy szűkebb OCR fórum, ahol a szövetség tisztségviselői mellett versenyszervezők (MSR, Extreme Trail), egyesületi vezetők (Ezüst Nyíl, GaborTeam), támogatók (Watchman-Shoesman) mellett a média képviseletében mi is ott ültünk a brainstormingon. Valóban sok érdekes és előremutató ötlet merült fel a jövőre nézve, ebből majd később írunk egy bővebb cikket, de a lényeg, hogy ez után kiosztotta a szövetség a legeredményesebb versenyzőknek járó díjakat. 

FONTOS megjegyezni, hogy e díjátadó gálán a szövetség kizárólag a 2018-ban érvényes szabályzatának megfelelő versenyrendszerben induló atláták közül - saját pontszámítási szabályai alapján - választhatta ki a legjobbakat, a díjazottakat. (Máshogyan fogalmazva: ha az alábbi listán kedvenc elit  versenyződet nem találod, az azért van, mert ő valószínűleg idén még - és itt a hangsúly: "idén még" - nem a Tefutsz rendszerében versenyzett idehaza)

A díjazottak: 

Ifjúsági korcsoport (16-18): Horváth Zsolt
Felnőtt korcsoport (18-39): Páder Zsófia és Martyin László
Szenior korcsoport (40-49): Kolozsvári Zoltán
Veterán korcsoport (50+): Kocsis Beáta és Dr. Matyasi Gábor

Díjazták még az évben abszolút legjobbakat is, így kapott nem túl meglepő módon külön díjat. Páder Zsófia és Martyin László, gratulálunk nekik. 

Elegáns és udvarias gesztus volt a Tefutsz részéről, hogy a hétvégén korosztályos Trifecta világbajnokunk, Szabó Dávid, aki ugyan jelenleg nem része a Tefutsz rendszerének, de egyik tagegyesületének (Extreme Trail Hungary SE) versenyzője, külön oklevelet kapott. Dávid sajnos nem tudott résztvenni az eseményen, de reméljük eljutott hozzá az különdíj és a gratuláció is. 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2018 tefutsz

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9114362599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása