"Ne felejtsétek el, együtt minden akadályt könnyebb legyőzni!"

2018. július 21. 11:48 - sebiszabi

Interjú a Malibu Run főszervezőivel

27503901_1778358735531631_6534822168952957553_o.jpg

A jövő hétvégén rendezik meg első alkalommal a Malibu Run-t, ahol - bár már biztosan hallottátok - egy bilinccsel összekötve kell a pároknak az akadályokat teljesíteni. A visegrádi debütáló futam előtt a főszervezőket kérdeztük meg pár dologról. 

Egy hét és indul az első Malibu Run? Izgultok már nagyon?
Ne is mond! :) Mindig azt mondogattuk, hogy olyan messze van még a verseny és aztán hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy már csak pár nap van hátra…Igen, nagyon izgulunk, mert szeretnénk, ha jók sikerülne a bemutatkozásunk és elégedetten távoznának a verseny résztvevő versenyzők.

 

Hogy álltok az előkészületekkel? Mikor tudjátok elkezdeni a pályaépítést?
Szerintem mondhatjuk, hogy elégedettek vagyunk. Próbáltunk már mindent jó előre leszervezni és elintézni, de még így is van ami az utolsó pillanatig változhat majd. A pályát pénteken kezdjük el. Szerencsére soka fognak nekünk segíteni, hogy időben elkészülhessünk.

 

Az tudjuk, hogy Visegrád, de hol lesz a fesztiválközpont? Sikerült-e jellegzetes visegrádi helyeket “megszerezni”, pl. Fellegvár?
A verseny központi területe a Visegrádi sportcentrum lesz, aminél jobbat nem is találhattunk volna. Annyit elárulhatunk, hogy a várba nem fognak felmenni a versenyzők. Szerettünk volna egy mindenki számára élvezhető pályát kialakítani és ebbe egy ilyen szintű emelkedő már nem fért volna bele.

28577870_1814036618630509_4044625092556400954_n.jpg

 

Kedves ismerős kérdezte tőlem, hogy milyen akadályok lesznek, mert újdonsült párjával gyakorolnának… Kell-e (vagy inkább kellett volna…:)) szerinted külön készülni a versenyre, vagy akár a lelkes nagyon kezdőket is élvezni tudják a futamot?
Jogos a kérdés. Idén az volt az elsődleges célunk, hogy olyanok is kipróbálják az akadályversenyek, akik a pályák nehézsége miatt nem tették.
Mindenkinek azt mondtuk, hogy egy alapszintű fizikai felkészültséggel a pálya teljesíthető lesz. Az akadályok büntetés nélkül kihagyhatóak idén, így nem is kell félniük attól, hogy erőhiány miatt bajban lennének.
Az akadályokkal kapcsolatosan megosztottunk néhány támpontot. Várható, hogy lesz közös cipelés, közös egyensúly. Számíthatnak gumiabroncsokra és persze vizesek, sárosak lesznek a versenyzők, de ennek reméljük örülni fognak így a nyár közepén.

 

Az korábban olvastuk, hogy a bilincs, amivel összekötik magukat a versenyzők, a befutócsomag része, de mit kapnak még a kedves célba érkezők?
Minden célba érkezőnek biztosítunk egy pohár alkoholos vagy alkohol mentes italt, ostya szeletet és persze egyedileg tervezett pólót és érmet.

 

A létszám a várakozásaitoknak megfelelően alakult? Hány pár jelentkezett?
A résztvevők száma 500 fő lesz. Igen, nagyon örültünk, hogy ilyen sokan bizalmat szavaztak nekünk.

A helyszínen még lehet jelentkezni, ha valaki most döbbent rá, hogy indulna?
Sajnos nem. A meghatározott létszámunk az 500 fő volt, amit szerencsére elértünk. Mondhatjuk, hogy az egyik szemünk sír a másik nevet, de így biztosan nem tudunk lehetőséget biztosítani rá.

Szándékosan hülye kérdés lesz, de a párok a hagyományos értelemben vett párok, vagy liberálisabb szemléletű a rendezvény, mintsem hogy ezt megkövetelje?
Egyáltalán nem hülye kérdés. Természetesen bármilyen páros indulhat a versenyen, de a célunk főként nem a szerelmes párok ösztönzése volt. Szeretnénk képletesen megmutatni, hogy mennyire is fontosak az életünkben a kapcsolatok, hogy milyen sokat számít, ha van valaki, akire számíthatunk és akivel együtt nézhettek szembe a kihívásokkal.
Párkapcsolati szinten sincs semmilyen megkötésünk pont azért is amit korábban írtunk is, de fontos kiemelnünk, hogy nagyon sokan neveztek baráttal, családtaggal és vannak olyanok is akik csak a verseny erejéig alkotnak majd egy párt.

received_1771249332943860.jpeg

Hogy látjátok, ha sikeres lesz a rendezvény, akkor jövőre újra nekivágtok a szervezésnek?
Mindenképpen szeretnénk több rendezvényt is. A fejünkben már özönlenek az ötletek, de mindent csak szépen fokozatosan szeretnénk megvalósítani a visszajelzések alapján.

A mezőny nyilván nagyon vegyes lesz, pl. az OCR Magazin részéről tapasztalt akadályfutó páros vesz részt a versenyen. Mit üzentek a pároknak, ha egy mondatban kéne még jobban ráhangolni őket a bulira?
Ne felejtsétek el, együtt minden akadályt könnyebb legyőzni!

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2018 malibu run

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2214125295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása