Hétvégi OCR prológ

2018. április 27. 13:13 - sebiszabi

ocrweekend.jpg

Hétvégén végre úgy rendesen bepörög a OCR kerék. Aki szeretne akadályfutó versenyre menni a hétvégén, annak csak a legközelebbi/legkedvesebb helyszínt kell kiválasztania. Mutatjuk:

Hard Dog Race Base 

Piliscsév, Motocross pálya. Nem az első rendezésük, Andrásék tudják, hogy mi kell a kutyás népnek. Biztos hatalmas buli lesz ismét. Az előzetes hírek alapján úgy néz ki, hogy minden eddiginél többen vesznek részt a versenyen a korábbi HDR versenyeket tekintve. Kiküldött tudósítónk ott lesz Gyömbérrel és együtt gyűrik le a 6 kilit és a 16 akadályt.

II. Extreme Trail Akadályfutás Telkibánya

Zempléni-hegység ékszerdoboza. Az Extreme Trail Hungary SE hitvallása, hogy különleges helyeken szervez versenyeket. A tokaji első rendezésük nagyon jól sikerült. Az ott bevált recepten nem változtatnak: 7+ és 14+ km-es táv, gyerekfutam, minőségi és új akadályok és temérdek ajándék. Persze, hogy ott leszünk.

Spartan Race Sprint Kutná Horá 

Tényleg mit mondjuk még el a Spartanról? Kutna Hora egy kis és csodaszép város Csehországban. Az ország nyugati feléről (mondjuk inkább észak-nyugati..) nincs is olyan messze, biztos szép számmal lesznek ott magyarok is. Majd megkérdezünk valakit, hogy milyen volt, reméljük, hogy szokásos posztunkban sok szép magyar eredményt emelhetünk majd ki. 

Elite Challenge Pécs

Végére hagytam a legnehezebb kihívást. Igazából nem is hétvégi program, csak hétvégén, vasárnap indul az Elite Challenge öt napos kimerítő teljesítménypróbája. Katonai tematika, kőkemény feladatok, hosszú túrázások teljes menetfelszerelésben fegyver(makett) cuccal a kézben, minimális alvással és a persze svédasztalos étkezéssel - jah, nem... Nevezni túlságosan kekszek voltunk, de azért lesz onnan is anyagunk egy interjú formájában. Bár valószínűleg öt napot feldolgozni nem lesz könnyű, de majd igyekszünk az ínycsiklandó részeket kiemelni..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3813873566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása