Hivatalosak a magyar akadályfutó OB futamok helyszínei és dátumai

2018. március 21. 14:12 - sebiszabi

tefutsz_operativ_konferencia_3.jpg

2018. március 20-án lezajlott a Magyar Terepakadályfutó Szövetség operatív konferenciája. A TEFUTSZ márciusi operatív gyűlésén az OB futamokról és a bajnoki rendszerről tárgyaltak a résztvevők.
A megbeszélésen az alábbi hazai OCR márkák vettek részt: Atom Futás, Military Survival Run, Extreme Trail, Running Warriors, BakonyRun, Jász Terepfutás. Emellett egyesületek is képviselték magukat a megbeszélésen: Honvéd Rákoczi, X2S TEAM, Gábor TEAM, HKSE, Lőrincz 2000 SE. 

A TEFUTSZ tagjai egyhangú szavazással a következő döntéseket hozták:

OB futamok:

  • Nemzetközi táv 5+ km: június 17., Bánk Running Warriors
  • Közép táv 8+ km: szeptember 15., Paks Atom Futás
  • Hosszú táv 15+ km: szeptember 29., Tokaj Extreme Trail

 

A kupafutamok dátumai és helyszínei még márciusban közzé tételre kerülnek, az elfogadott pontrendszer alapján. Év végén egy még nem meghatározott helyen és időben egy „Bajnokok bajnoka” futam is megrendezésre kerül, ahol az év legjobbjai mérhetik össze felkészültségüket egy különleges versenyen.

Az általános versenykiírást ebben a pdf fájlban találjátok. (Ebben egyelőre még csak a júniusi Running Warriors eseményt részletezik).

További fontos információk:

  • az OB futamokon csak a licenccel rendelkező versenyzők indulhatnak és kerülnek értékelésre
  • a licenccel nem rendelkező versenyzők a nyílt futamban indulhatnak
  • az OB és kupa futamokon szerzett pontok év végén összeadódnak és korosztályonként megadják az év legeredményesebb versenyzőit – így valaki lehet egy adott táv Országos Bajnoka (egy adott OB futamon), valamint korosztályának a legjobbja is (az éves pontok alapján)

Minden további információért látogassatok el a Magyar Terepakadályfutó Szövetség oldalára.

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2018 tefutsz

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1713757578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása