Fogócska Világliga - ugye, hogy van ilyen!

2017. január 03. 14:26 - sebiszabi

wct.png

Mindenki játszott már fogócskát, illetve kábé mindenki, aki volt gyerek valaha ezen a sárgolyón, az már játszott - így természetesen van (hogy gondoltam, hogy nem) ennek a szuper játéknak is világligája, a World Chase Tag. Alapszabály, hogy az elkapó 20 másodpercen keresztül üldözi a "vadat", ha ez alatt nem tudja elkapni, akkor az ellenfélé a pont, ha sikerül, akkor az övé. Ebből van több kör, oda-vissza bla-bla, a többi a videón. Azért tesszük ez ide amúgy, mert a versenyeket faszentos kis akadálypályákon nyomják, így szép akrobata mutatványok jönnek ki egy versenyből, figyeljétek csak!

A few clips from the Storror Chase-Off

Here are the first few clips from the Storror Chase-Off. Its taken a while to go through the footage but we'll have a lot more stuff coming out soon! #ChaseTag #DontGetCaught #iProSport #EQNutrition #BlockHead

Közzétette: World Chase Tag – 2016. december 26.
Szólj hozzá!
Címkék: world chase tag

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5112093843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása