2016 legjobb versenyei a versenyzők szerint - 5. rész

2016. december 16. 11:20 - sebiszabi

Tóth Ádám Pöti - a leggyorsabb magyar akadályfutó

poti_1.jpg

A hét utolsó TOP5-ös listáját pedig nem másnak, mint a legjobb magyar akadályfutónak, Tóth Ádámnak köszönhetjük. A lista csak Spartan Race versenyeket tartalmaz, de hogy miért ezek Ádi kedvencei, az kiderül alább.

5. Spartan Race Milano Super, Sprint

Super és sprint táv egy napon. itt sikerült nagyon kifutnom magam mindkétszer. Volt benne futós rész és a vége fele meg sok erősakadály. Szokatlan volt ez az elosztás, de ettől volt különleges.

4. Spartan Race Bécs Super

Itt voltam először nyugat európai versenyen (itt is szuper és sprint volt egy napon, de itt a szupert emelném ki) új akadályok, akadályokban akadályok, egész egy nagy meglepetés volt számomra.

3. Spartan Race Tokaj Super

Magyarország, már nagy piros ponttal kezd, jó fesztiválhelyszín, jó pálya kialakítása akadályok elosztása, nehézsége +megfelelő időjárás is hozzájárult, hogy a listám dobogójára kerülhessen. Meg természetesen a verseny utáni hepaj!

2. Spartan Race Reviste Beast

Itt az időjárás, amit kiemelnék, nekem bejött. Sikerült úgy kifutnom magam, hogy a pályára alig emlékszem, csak valami zsák rémlik :) Beérkezés és öltözés között eltelt vagy 2 óra mire összekapartam magam. Nem volt jó.

1. Spartan Race VB Lake Tahoe

Új hely, új táj, új magasság, új akadályok. Világ élmezőnye egy helyen és mindennek!részese lehettem! Hiba nélküli teljesítés ami külön öröm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3112051575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása