2016 legjobb versenyei a versenyzők szerint - 3. rész

2016. december 14. 12:30 - sebiszabi

Balhási Ákos - 2016-os Spartan Race Liberec Sprint győztese

balhasi_akos.jpg

Sorozatunk következő részében egy igazi harcost, sokak számára példaképként emlegetett figurát, Balhási Ákost kérdeztünk meg kedvenc idei kedvenceiről. Íme a lista, Ákos előszavával.

A listámmal maradnék az akadályfutó versenyeknél, mivel véleményem szerint nem egy műfaj a "sima" terepfutó versenyekkel. Sorrendet sem akarok illetve nem is nagyon tudok tenni közöttük, mivel nem a siker szempontjából közelítem meg őket (ez kiderül a válaszaimból,főleg annak aki nyomon követi eredményeimet), hanem hogy melyikek voltak a legjobbak,minden szempontból.

Spartan Race Krynica hétvége

Itt első nap a beast és másnap a super is nagyon nehéz, emelkedős, hegyes pálya, az akadályok is szintén jó helyen, megfelelő nehézségűek.

Spartan Race Liberec hétvége

1. nap: szinte biztosan eddigi legnehezebb beast amin részt vettem,benne a kegyetlen zsákhordással és az egész pálya szintén nehéz,emelkedős. Személy szerint itt voltam mélyponton, teljesen kimerülve, de ez a pálya csúcsformában is nagy lecke lett volna..
2. nap: a sprint. Számomra itt kezdődik egy spartan. Sprinthez képest hosszú pálya, semmi betonon, városban futás, benne elég hosszan hideg patakban úszás, és a terepviszonyok is rendkívül extrák.

Spartan Race Tokaj Super

Itt is superhez képest elég hosszú pálya, komoly szintemelkedéssel, nehéz akadályokkal, és maga a versenyközpont is nagyon jól ki volt találva.

Pannonhajsza

A tavalyi első rendezés után (ami szintén jól sikerült), idén már egy hosszabb, nehezebb pályával, jó környezetben, kiváló pályakijelöléssel, és díjátadóval.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr212046779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása