Hogyan csináld! Nevezési útmutató a 2017-es krynicai Trifecta Weekendre

2016. október 29. 09:00 - sebiszabi

krynica_cover.png

Minden további okoskodás helyett álljon itt a Spartan Race Hungary útmutatója. Pofonegyszerű az egész...

Örömmel jelentjük, hogy a Krynica Trifecta Hétvégére 2016. október 31-én délben megnyitjuk a regisztrációt!
Néhány fontos tudnivaló azok számára, akik a teljes hétvégére jönnének, tehát mindegyik versenyen (Sprint, Super és Beast) szeretnének elindulni.

Azoknak, akik mindhárom versenyen részt kívánnak venni, ezúttal egy un. két lépcsős regisztráción kell átesniük - de nyugi, nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre hangzik!

Miután beregeltek (kifizetéssel együtt) a teljes Trifecta Hétvégére, 7 napon belül kapni fogtok e-mailben egy egyedi kódot. Ezzel tudtok majd futamot választani mindhárom távra a következő lépésben, ami technikailag ugyanaz a regisztrációs felület lesz, mint amit már megszoktatok, de használni kell a kódot is, amely 100% kedvezményt biztosít minden Open futamba.
Ennek eredményeként Open indulás esetében díjmentes indulást fog jelezni a rendszer - hiszen a regisztrációs összeget már az első lépcsőben kifizettétek, erre a műveletre a futam választás miatt van szükség. Egyedül abban az esetben van plusz költség, amennyiben valaki Elit futamban kíván indulni, ez itt is, ahogy mindig +10 EUR költséget jelent.

Minden Krynica Trifecta Hétvégén induló speciális Trifecta érmet fog kapni vasárnap a számukra létrehozott érem átadó ceremónián! 

Azoknak, akik a Krynica Trifecta Hétvégén belül nem akarnak az összes versenyen részt venni (pl. csak a Sprinten és Superen indulnának), számukra ugyanaz a típusú regisztráció lesz, mint minden normál verseny esetében.

Ismét felhívjuk a figyelmeteket, hogy külföldi versenyekre nem lehetséges átutalással történő fizetés, csak bankkártyás, melyet a regisztrációt követően tudtok megtenni!

Krynicával kapcsolatos bármilyen további kérdés esetén a lengyel info oldalra tudok angol nyelven írni: info@pl.spartan.com.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4411854961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása