Bemutatkozik Triacto HUNbreakable Team

2018. február 09. 08:36 - sebiszabi

27836150_2084349108258467_1490487495_o.jpg

Csapatok és egyesületek megismertetését célzó sorozatunk következő részében a Triacto HUNbreakable Team mutatkozik be. Köszönjük Gyurcsó Csabának a virtuális sétát a csapat háza táján. 

OCR Mag.: Mikor alakultatok, hány fővel?
P. I.: Csapatunk magja (Krisztián, Matyi, Viktor, Gergő, Dezső, Tomi, Csabi) alapvetően az SRTG Dobogókő csapatából már jól ismerik egymást. A 2017-es Kazincbarcika Superre egy ütőképes competitive team összerakásán dolgoztunk, amit sikeresnek mondhattunk, hisz 3. helyezettek lettünk. Itt lépett be a képbe Koller Gábor, aki a későbbiekben a Triacto egyesülettel hozott minket össze. Szeptemberben kezdett megalakulni a csapat. Ekkor csatlakozott Isti, Balázs és a két angyalunk, Axi és Bogi. Ricsit pedig a decemberi Iceland Ultra Világbajnokságon igazoltuk le.

Hol vagytok megtalálhatóak, fogadtok-e új tagokat a csapatba?
Facebookon van oldalunk: Triacto HUNbreakable Team. Itt a csapattagjainkról találtok bemutatkozót. Versenyekkel, edzésekkel és életmód tanácsokkal kapcsolatos beszámolókkal találkozhattok itt a későbbiekben. Egy kis titkot elárulok. Hamarosan videó klip készül rólunk. Elképedve tapasztaltuk, hogy két hónap alatt közel ötszázan kezdtek minket követni. Elképzelhető, hogy Instagramon is megjelenünk. Vidéken és Budapesten is jelen vagyunk. Az utóbbi része a társaságnak a Hármashatár-hegyre jár futni. Szívesen várjuk oda a futni vágyókat közösségi futásra. Későbbiekben tervezünk egész csapatos futásokat és akadály edzéseket a bikácsi Zichy Extrém pályán. Szeretnénk majd a csapatot kibővíteni, elit, open team és egyéni versenyzőkkel.

Most éppen mennyi tagja van a csapatban?
Jelenleg tizenhárman vagyunk. Ebből négyen egyéni versenyzők (Axi, Bogi, Ricsi, Balázs)

27781630_2084348801591831_1297254584_n.jpg

Átlagosan egy versenyen a csapat mekkora része tud rajthoz állni?
Átlagosan 5-6 fő. Főként a magyar versenyeken leszünk nagyobb létszámban.

Milyen versenyen indultatok először ezen a csapatnéven?
Triacto HUNbreakable Team néven az Eplény Sprinten debütáltunk.

Ha ki kellene emelni egy sikert a csapat életéből, mi lenne az?
Egyértelműen az Eplény Sprint. A dobogó első fokára állhattunk. Hihetetlen erőt adott nekünk az idei évre nézve ez a csodálatos kezdés.

27935226_2084697671556944_1003137378_n.jpg

Milyen eredményekkel szoktatok végezni versenyeket?
Tavalyi évben competitive kategóriában Kazincbarcika Superen és Eplény Sprinten álltunk dobogón. A Liberec és Eplény Beasten pedig elit kategóriában. Szokták mondani ember tervez, Isten végez. A Valca Ultra Beasten egy regisztrációs hiba miatt lecsùsztunk a dobogóról. A Krynicai trifecta hétvégén és az előtt sajnos két társunk lesérült. Szerencsére azóta minden rendben. A Pannonhajszán is dobogóra állhattunk. 2018-ban mindenképp elite mezőnyben indulunk. Ugyan tavaly már belekostoltunk, de idén fel kell kötni a gatyát, mivel a 2017-es competitive és elit csapatok vélhetően elitben indulnak. Elég erős hazai és külföldi ellenfeleink lesznek. De ezerrel készülünk a kihívásra. Futóedzések edzővel, terheléses teljesítmény diagnosztika, erönléti és akadály specifikus edzések.

Gondolkodtok-e azon, hogy egyesületi formában csináljátok a jövőben?
Igen, ugyan az egész hobbinak indult, ami részben az is maradt, hiszen a csapat nagy része főállásban dolgozik, mégis kimagasló sport eredményeket mutat fel. Ezért kerestük fel Nyári Lászlót, a Triacto tulajdonosát, ami egy triatlon egyesület. A mi számunkra nyitottak egy terep -és akadályfutó szakosztályt. Tehát az OCR versenyeken kívül számos hazai és külföldi terepfutó versenyen fogunk részt venni. Hivatalosan februártól működünk egyesületként.

27846600_2084690108224367_567600682_o.jpg

Milyen rövid- és hosszútávú terveitek vannak?
Sokunknak most az ùj Age Group kategóriában a kvalifikáció megszerzése a cél az Európa Bajnokságra. Majd Nagykanizsán szeretnénk az elit dobogót elcsípni. Távolabbra tekintve szerteágazó tervek vannak a fejekben. A magyar és erdélyi versenyeken mindenképp ott leszünk. Az EB-n is sokunk képviselik majd a HUNbreakable-t. Vannak, akik az ultra távok megszálottjai lettek pl: UTH, Vérkör, Valca és Iceland Ultra. Részt veszünk más OCR versenyeken is.

Van-e a csapatnak jelenleg támogatója? Ha nincs, akkor gondolkodtok-e valamilyen szponzorációban?
Jelenlegi szponzoraink a Compressport Hungary, a Polar és a Zichy Extrém akadálypálya. Bízunk benne, hogy kemény, kitartó munkával, sikeres eredményekkel, a természet, az erdő szeretetével további támogatókat tudunk magunk mellé állítani.

A sorozatban megjelent: 
Budapest Iron Spartan Team
OCR Elite Team

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2018

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4513646146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása