EXTREME TARCAL-TOKAJ KÖR FUTÓVERSENY

2017. november 03. 11:27 - sebiszabi

23269756_328573847616606_1028596386_o.jpg

Szilveszter előestéjére van-e terved idén? Ha még nincs, akkor kínálunk neked egyet, egy sportos, jó hangulatú, (remélhetőleg) hóban gázoló terepfutó versenyt. Nem akadályfutás, de mivel jó barátaink, az Extreme Trail Hungary bandája szervezi a bulit, szólunk róla. Alább a hivatalos közlemény: 

Az Extreme Trail Hungary SE ismét egy rendhagyó dolgot készül elkövetni. Ez év december 30-án ismét megtelik futókkal Tarcal és Tokaj környéke, ahol maradandó élményben lesz része minden egyes nevezett futónak...

Szokás szerint lesz itt minden, ami ahhoz kell, hogy egy igazán kihívásokkal teli versenyen bizonyítsatok magatoknak , hogy mire vagytok képesek. Két távon mutathatjátok meg mit tudtok: 9 km-en és az év utolsó félmaratonja is a miénk a 21 km-es távval. 300 főben határoztuk meg a maximum létszámot, ezen a pályákon így tudjuk nektek nyújtani a maximumot!

Frissítő pontokon, biztosan megtalálod majd a neked megfelelő energiaforrást, a célban pedig az érem, a meglepetés ajándék és a meleg kaja fogja biztosítani azt a jó érzést, amiért eljöttetek ismét hozzánk!

NEM AKADÁLYVERSENY lesz, hanem egy igazi és egyedi TrailUrbanVertikál! Keresd elő a leggyorsabb cipődet, a jó időt megrendeltük ( 0 fok, szikrázó napsütés és 20 cm hó), de ennek ellenére, szakadni fog a víz rólatok garantáljuk! Forralt bor, tea, nagy értékű nyeremények várnak mindenkit az év utolsó előtti napján! A támogatóink már nagyon várják a rendezvényt, most sem spórolunk semmin!

Regisztráljatok mihamarabb (ide kattintva), bánni fogod ha kihagyod! Pályarajzok készen vannak, jelöld az eseményt és folyamatosan csepegtetjük az információkat! Várunk titeket sok szeretettel, EXTREME TRAIL HUNGARY SE- csapata

Hivatalos versenykiírás (pdf)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3513155310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása