Csodaszép magyar eredmények a hétvégi Spartan Race versenyeken!

2017. május 13. 18:04 - sebiszabi

sr_ceu_weu_weekend.jpg

Mint nyilván tudjátok, ezen a hétvégén Nitrán és Bécsben is rendeztek Spartan Race futamokat. Mindegyik helyszín kedvelt a hazai sporttársak körében, mert könnyedén elérhetőek, ennek megfelelően mindkét helyszínen rengeteg magyar volt. És persze szuper eredmények is születtek, nézzük is szépen sorban. 

Bécs, Night Sprint, 2017. május 12. 
Tóth Ádám Pöti az elite futamot megnyerte, abszolút második időt futotta. A női mezőnyben a legjobb magyar eredményt Székely Vilté és Vincze Ilona érték el. 

Még pénteken délután/este Tóth Ádi megnyerte a The Spartan 300 nevű miniversenyt, ahol a Sprint pálya utolsó 300 méterét, 4-5 akadállyal abszolválni. Ennek részleteiről majd jól kikérdezzük Ádit..

Bécs, Sprint, 2017. május 13
Tóth Ádi itt is villantott, 34:52-es futása az abszolút második helyére volt elég, alig 10 másodperccel lemaradva az első helyről. Pár perccel (37:19) lemaradva Balhási Ákos jött még be az hetedik helyen. 
Itt a nők mezőnyében 1:09:41-es idejével lett a legjobb magyar. 

Bécs, Super, 2017. május 13. 
Ki sem találnátok, de itt is Tóth Ádi lett a legjobb magyar, 52:46-os ideje a dobogó harmadik helyére volt elég, bár a győztes 39:34-es időt azonnal óvnánk látatlanban...ufók mindenhol - beszarás
Legjobb női magyar idő 1:33:39, ezt Erdősi Tímea Terézia szállította. 

Nitra, Sprint, 2017. május 13.
A szlovák futamon Kívés Bendegúz ment óriási időt, picit több mint fél óra alatt (30:21) lezavarta a versenyt és szoros idővel (19 másodperc) lett második, lenyomva Peter Zizka-t is. Egri Viktor a 6., Tömböly Dávid a 12. helyen értek be. Érdekesség, hogy Dávid 12. hely és az első között még mindig csak 4:34 volt az időkülönbség - vad egy vágta lehetett...
47:32-es idővel legjobb magyar nőként Majtényi Zsófit üdvözöllhetjük. 

UPDATE: 
Nitra Open egyéni férfi: Kurucz Attila - 1. hely, Varga Zoltán Csaba - 2. hely
Nitra Open egyén női: Csernák Enikő - 1. hely 

Nitra Elite csapat: OCR Elite Team - 2. hely (Egri Viktor, Tömböly Dávid, Petrovics Alex, Nagy Attila Patrik)
Nitra Comp. csapat: SRTG Tokaj - 1. hely (Wassermann Máté, Nemes Erik, Nagy Kornél, Vitkai Elemér), Budapest Iron Spartan Team - 3. hely (Horváth Máté, Zeke Sámuel, Hegedűs Balázs, Müller Balázs)

Szívből gratulálunk minden versenyzőnek, nagyok vagytok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4012495937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása