Újabb OCR szuperhétvége jön!

2017. április 27. 10:26 - sebiszabi

ocr_superweekend_majus1.jpg

A hétvége a szeretet munka ünnepe jegyében telik, hiszen itt van május elseje, de ami a mi szempontunkból sokkal fontosabb, hogy igazi OCR kánaán lesz, hiszen négy akadályfutó versenyt is rendeznek. Nézzük is át szépen sorban, hogy mi a menü: 

Spartan Race Kouty: Super/Sprint hétvége lesz cseh síparadicsomban, ahol ma reggel még esett a hó... jó buli lesz - beszámolóval jövünk a verseny után.
III. Savaria Legio Race: a szombathelyi akadályfutó versenyt már harmadik alkalommal rendezik meg szombaton, tuti program. Készülünk interjúval.
BakonyRUN: Jásd és Bakonynána között a csodaszép Bakonyban első alkalommal lesz akadályfutó verseny. Reméljük, hogy hagyományt teremtenek. Mi mindenesetre ott bábáskodunk a születésnél és természetesen beszámolóval érkezünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4012457999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása