12 órás éjszakai akadályfutó verseny, Warriors Night 2017

2017. április 01. 15:10 - sebiszabi

running_warriors_12h_warriors_night.jpg

Magyarországon első alkalommal kerül megrendezésre 12 órás akadályfutó (angol terminológiával OCR) az V. Running Warriors fesztivál keretében, júniusban. A 12 órás erőpróbát egyéniben, 3 fős csapatban, illetve 3-8 fős váltóban lehet teljesíteni. A szabályok egyszerűek: a kijelölt kb. 3 km hosszú akadályokkal nehezített pályán ki tesz meg több kört június 11-én 00:00 és 12:00 között.
A pálya magában sem lesz egyszerű, hiszen egy patak és egy mocsár is része a terepnek, de a többféle (minden készséget igénybe vevő) extra akadály emberfeletti erőpróbára hívja a bátor vállalkozókat! A könnyítés az, hogy nem kell folyamatosan a pályán lenni, mindenki akkor és annyit pihen, amennyit akar. De a verseny közönségét ismerve, nem a pihenésen lesz a hangsúly…

A szombati napon 3 rövidebb futamon lehet kipróbálni az akadályfutás szépségét, különlegességét, de a gyerekeknek is lesz futam.
A 4+ km hosszú pályát a szervezők mindenki számára teljesíthetőre tervezik, ezen kortól és nemtől függetlenül rajthoz állhat minden ki, aki felkészül a versenyre! A 8+ km hosszú extrém futamot azonban csak a tapasztalattal rendelkezőknek ajánlják! A rövid éjszakai futam hangulata az eddigi években mindenkit elvarázsolt, várhatóan ez idén sem lesz máshogy.


A szervezők javasolják, hogy akik nappal versenyeznek, de nem indulnak a 12 órás futamon, azok is maradjanak biztatni a versenyzőket, hiszen az egyedülálló sportesemény mellett éjszakai programok, tábortűz, finom falatok is várják a közönséget.

A verseny pályát a X2S TEAM alapítója, a tereptriatlonista és akadályfutó Tóth Viktor tervezi (a nevéhez fűződik többek között a visegrádi extrém tereptriatlon, a tereptriatlon Európa-bajnokság, a magyar téli triatlon, valamint az első magyar városi akadályfutás szervezése).

Hivatalos oldal
Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2512392787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása