Két hét múlva Veszprémben!

2017. március 18. 16:04 - sebiszabi

14657540_1234101309995537_8838025715371886433_n.jpg

Már legtöbbünk már túl lesz a Spartan Race Veszprém Sprint versenyén, de mivel összesen 8000-en fogjuk taposni az ösvényeket, még bőven lesz ilyenkor is kint futó a pályán. Sokan lesznek elsőbálozók, ezért némi információval itt is szolgálunk nekik, hogy tényleg csak a versenyre kelljen koncentrálni (via Spartan Race Hungary)

Ha először veszel részt Spartan Race-en, biztosan foglalkoztat a kérdés, hogy mit hozz magaddal, hogyan öltözz a verseny napján. Nos, az akaraterődön kívül sok mindenre nem lesz szükség, de nem árt, ha néhány dolgot fejben tartasz!

A rajtszámfelvételhez szükséges dolgok:
A rajtlisták már hónapok óta elérhetők holnapunkon az alábbi linkeken, keresd meg magad rajta:

Veszprém Sprint:
http://spartanrace.onlinesystem.cz/Events/StartList…

Veszprém Jótékonysági Sprint:
http://spartanrace.onlinesystem.cz/Events/StartList…

Veszprém Kids:
http://spartanrace.onlinesystem.cz/Events/StartList…

A verseny hetében szerda-csütörtök magasságában felkerülnek a nevek mellé a BIB számok (rajtszámok, az első oszlopba).
Jegyezd fel a BIB számod!

A verseny honlapjáról töltsd le a Felelősségi nyilatkozatot, vagy most, innen:
http://d1gzvc2c13psez.cloudfront.net/…/2016Waiver-Athlete-S…

Töltsd ki a nyilatkozatot a szükséges adatokkal, írd alá, és hozd magaddal. Fontos! A Kids futamban indulók részére is ki kell tölteni ugyanezt a nyilatkozatot, csak ott a szülő/gondviselő adatait is meg kell adni.

A regisztrációnál a rajtszámodnak megfelelő sorban veheted át a rajcsomagot, ehhez mindenképpen szükséged lesz a nyilatkozatra, és valamilyen személyazonosságot igazoló igazolványra is! Ha a nyilatkozatot otthon felejted, kitöltheted a helyszínen is, de ebben az esetben egyből 30 Burpeet kell megcsinálnod! Személyes irataidat semmiképp ne hagyd otthon, e nélkül nem kapod meg a rajtcsomagodat és nem tudsz indulni!

Ruházkodás a versenyen
Sok ruhára nem lesz szükséged, még akkor sem, ha esik az eső, mert úgyis vizes leszel, ezért célszerű minél kevesebb ruhát felvenni. :)
Lehetőleg műszálas technikai sport öltözet legyen, ne pamut, mert utóbbi jobban szívja a vizet, és csak nehezékként vonszolnád magaddal. Szeszélyesebb, tavaszi időjárás esetén sem érdemes túlöltözni, mert a vizes ruhában csak átfázol! Egy hosszú ujjú+egy rövid ujjú réteg teljesen elegendő felülre, alulra pedig hosszú, de inkább térd alá érő nadrág viselése ajánlott, vagy rövid, hosszú szárú sportzoknival kombinálva. Amennyiben a hőmérséklet 5-6 fok alatt van, érdemes lehet vékony kesztyűt húzni, hogy az akadályokhoz érve ne legyenek elgémberedve az ujjaid. A feladatokat azonban kesztyű nélkül ajánlott teljesíteni, tehát célszerű levenni, majd visszahúzni.

Attól még, hogy az esemény Veszprémben lesz, ez nem egy city Sprint! Mindenképp terepfutó cipő ajánlott, amelyről jobban lepereg a sár és nem csúszik, de ha nincs ilyened, megteszi egy normál futócipő is, amit nem sajnálsz - a szöges terepfutó cipő viselelete TILOS! Nyugi, a sár slaggal könnyen lejön, és nem tesz kárt a cipőkben.

Motyó/tisztálkodás
A legjobb, ha a versenyre már a futóruhában érkezel, ha hideg van, vegyél rá még egy réteget. Ugyan a helyszínen is van sátor, amiben át lehet öltözni, de egyszerűbb a történet, ha nem ott kell átöltöznöd (elég lesz a verseny után is.) A hátizsákba célszerű bekészíteni a személyes iratokon kívül pénzt, illetve egy külön zacskóba egy olyan törülközőt, amit nem sajnálsz. A táskádat ruhatárdíj fejében - 300 HUF, melyet a regisztrációs sátor melletti pénztár sátorban (CASH DESK) tudsz megvásárolni - beteheted a csomagmegőrzőbe (BAG CHECK sátor). A verseny után hideg vizes slaggos-spártai mosdásra lesz lehetőség. Ez pont elég arra, hogy a sarat gyorsan leverd a cipődről és a ruháidról, illetve a nagyját ledörzsöld magadról (tusfürdőt ezúttal nem lehet használni). A vizes göncök pedig mehetnek egyből a zacskóba.

Vedd fel a tiszta, száraz ruhát és viseld büszkén a nap hátralévő részében a Finisher polódat és az érmed a nyakadban! :)

AROO!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6912348763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása