Mozdulj meg az új TomTom Sports applikációval

2017. február 17. 12:30 - sebiszabi

A TomTom Sports bemutatja az új sportalkalmazást

pr_image_1230x796px_km.jpg

A TomTom bemutatja az új TomTom Sports applikációját, amelyben ezentúl nem csak a tevékenységre vonatkozó adatokat jeleníti meg, hanem betekintést és motivációt nyújt a több millió felhasználónak. Az új TomTom Sports app-ot atlétákkal és fitness szakemberekkel együtt fejlesztettük, hogy minél jobb motivációs visszajelzéseket adjunk az embereknek az aktivitási trendekről, összehasonlításokról, teljesítménystatisztikákról, sokrétű közösségi megosztási lehetőséggel, mindezt egy vonzó és felhasználóbarát applikáción keresztül.

 

„2009 óta van hordható technológia üzletágunk, és azóta sok minden változott. A nagy mennyiségű adat, amihez hozzáférhetnek az emberek, nyomasztó. Amire tényleg szükségük van az adott pillanatban, az a motiváció és a jobb megértése annak, hogy mi működik a számukra. Az új TomTom Sports applikációval mi lefordítjuk az adatokat, könnyebben fogyaszthatóvá tesszük, és nem csak ezt mutatjuk meg. Ez a termékbevezetés csak a kezdet, és az idei egy rendkívül izgalmas év lesz a márkánk számára a sport világában.” (Tóth Tamás, a TomTom magyarországi képviselője.)

A TomTom Sports app egyetlen helyen teszi lehetővé akár 12 különböző tevékenység nyomon követését a futástól kezdve a kerékpározáson és úszáson át a síelésig, túrázásig.

Az alkalmazás meg tudja mutatni a legújabb erőfeszítéseket és eredményeket - mint például a testösszetétel változását és a nyugalmi pulzust - egy pillanat alatt. Azt is lehetővé teszi a haladó szintű sportolóknak, hogy kielemezzék teljesítményüket annak érdekében, hogy egy következő szintre léphessenek. Az intelligens összehasonlításokkal a felhasználók láthatják, hogy a legfrissebb teljesítményük hogyan viszonyul a személyes legjobb eredményükhöz.

product_showcase_png.jpg

Az új TomTom Sports alkalmazás zökkenőmentessé teszi az adatok megosztását más alkalmazásokkal, többek között a Strava, Nike+, Endomondo, MapMyFitness, Runkeeper stb. felületekkel.

Az új TomTom Sports alkalmazás elérhető az Apple Store és a Google Play áruházban is. Az applikáció iOS  és Android operációs rendszeren futtatható, és támogatja a TomTom Runner, TomTom Touch, TomTom Adventurer, TomTom Spark és TomTom Multi-Sport termékcsaládokat.

 TomTom Sports app oldal
TomTom hivatalos oldal

Szólj hozzá!
Címkék: tomtom

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5912267432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása