"110 feletti kategóriát megpróbálom... ha hárman indulunk abban a kategóriában, akkor még dobogóra is állhatok"

2018. szeptember 12. 13:21 - sebiszabi

Interjú Tóth Zsé Ferenccel a III. Extreme Trail Akadályverseny kapcsán

31727745_2155004861395791_5982731410006343680_n.jpg
Zsével szeretünk interjút csinálni, mert amellett, hogy végtelenül komoly és tiszteletre méltó munkát végez a Tündérkör Alapítvány alelnökeként, hihetetlen laza csávó is, aki nem mellesleg kissé rápörgött az akadályfutó versenyekre...Most abból az apropóból dumáltunk vele, hogy a Tündérkör Alapítvány jelen lesz szeptember 22-én Tokajban, az Extreme Trail Hungary SE által harmadik alkalommal megrendezésre kerülő akadályfutó versenyen

OCR Mag.: Azt tudjuk rólad, hogy téged is rég elkapott az OCR gépszíj. Mész mindenféle versenyre, mintha muszáj lenne. Gondolom a tokaji Extreme Trail sem marad ki?
TZsF.: Hülyéket én is tudok kérdezni.... Viccet félretéve, igen! Megyek, nem hagyom ki!

Az alapítványi tagok közül nem sikerült még senkit megfertőzni ezzel a őrülettel?
Nem kellett. Van olyan önkéntesünk aki a kezdetektől fogva eleve velünk fut az OCR-eken, és az alapítványban is tolja atom keményen egyszerre.

img_3062.jpeg

Na, akkor már Tokajban csapatban indultok?
Nem csapatban, mert számunkra a részvétel a fontos, és én igen, visszahúznám a team teljesítményét..  Ketten rajtolunk.

Hogy hogy csak ketten indultok? Önkénteskedtek, vagy a szervezésben is segédkeztek?
Kb. tíz fővel leszünk kint a Tündérkör Alapítványtól egy standdal, hogy gyűjtsünk tartós/száraz élelmiszert, édességet az elesett gyerekeknek. Szóval mi futunk is az önkéntesség mellett, a standnál meg tagjaink fognak bazsalyogva gyűjteni.
Szervezésben segíteni? Nekik?  Dehogy! Ők elég jól tolják, ők így jók ahogy vannak. Nem kell nekik segítség.

Milyen távon indultok?
A 16 plusszon állunk rajthoz. Szeretünk sírni...is! 

Nem tudom kihagyni… bocs.. Te a nehézsúlyban (110+ kg) indulsz?  :) Mennyire üdvözlöd ezt a kezdeményezést Ulrich Gabiéktól?
De sütike vagy, köszi... Már vártam, hogy megharapj valahogy...129 kg vagyok kb. most, de lehet már annyi sem. A 110 feletti kategóriát megpróbálom, mert mondjuk, ha hárman indulunk abban a kategóriában akkor még dobogóra is állhatok   Nem (csak) magam miatt, de mások miatt is szólhatok azt hiszem. Nagyon okos és innovatív döntés volt. Tudod, milyen ekkora súllyal ezeket letolni?? Szerintem tudod ahogy nézlek....

via GIPHY

Tudtok valahogy segíteni a szervezőknek?
Igazából ők segítenek nekünk. Pardon...az elesett gyermekeknek. Hisz ők segítik elő az adománytömeget azzal, hogy megszületett az együttműködés köztünk. Ezért pacsi nekik!


Kicsit beszéljünk azért az alapítvány dolgairól. Hogy sikerült a szeptember 1-i jótékonysági koncert, amit szerveztetek? Mesélnél pár szót?
Hogy őszinte legyek, ez volt az első koncertjellegű családi napunk, amit szerveztünk. Mások visszajelzései szerint nagyon komoly minőséget képviselt a szervezés. A családi része (ugrálóvárak, trambulinok, arcfestés, fagyi, kreatív játékok) megdöbbentően jól sikerültek. Sorban álltak az aprótalpúak az ingyenes programokért. A koncert részével nem vagyok elégedett, mert a többezres jelenléthez szoktam már hozzá, de ezt te is (TündérFutás) jól tudod. Itt viszont vagy 800-an lehettek, de az is sajnos rotálódva. Jövőre jobban meghúzzuk majd. Azért 400 kg élelmiszert csak összekalapoztunk, na!  ️De folytatjuk a gyűjtést decemberig.

img_3244.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3714236311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása