Még mindig a természet az első akadály

2017. szeptember 11. 17:30 - sebiszabi

Szeptember 30-án visszatér a BakonyRun

bakonyrun20.jpg

Az első BakonyRUN gyakorlatilag egy teszt volt, hogy mennyire érdekli az emberek ez a fajta extrém terep futás melyet Ötvöztünk az akadályfutással, nos a tapasztalatokat leszűrve indítottuk útjára a BakonyRUN 2.0, ahol még komolyabb akadályokkal készülünk, valamint sikerült egy olyan helyszínt találni mely az ország bármely részéről érkezők meg fognak emlegetni, hisz a terep egészen extrém. A versenynek otthont adó festői szépségű Bakonybél az Északi-Bakony közepén, a Bakony legmagasabb hegyének, a Kőris-hegynek a közelében, egy gyönyörű völgykatlanban fekszik. A völgyek mélyén rejtett zugokban, a Kerteskői-szurdokban kanyarog a Gerence-patak, melyet sokkal jobban ki fogunk használni mint előző versenyünkön, gyakorlatilag az első km végig igénybe fogjuk venni a patakot. 

Szeretnénk meghonosítani úgy a BakonyRUN akadályfutó versenyt, hogy a név hallatán mindenkinek a extrém terep jusson eszébe, nem szeretnénk elmenni ebbe a "nagyüzemi" akadályfutó versenybe, szeretnénk megtartani a vidéki jellegét a versenynek, alaptartozék a befutáskor a Bakonyi zsíroskenyér. (Viczina Dávid)

Az összes csapat futam megtelt, ezért a szervezők még nyitottak egy új csapat futamot, melynek indulási ideje 11:45, itt kb. még 50 szabad hely van, ezután  zárul a csapat nevezés. Egyéni futamokban is csak egy futamidőpontban vannak még szabad helyek, egyéniben kb. még 40 szabad hely van a nevezés lezárása szeptember 20., de valószínűleg előbb betelnek a futamok, maximalizált összlétszám 750 fő
Elkészültek a Kalenji technikai befutó pólók, az ígéretek szerint ezen a területen is komoly előrelépés történt az előző versenyhez képest, valamint a befutó érmek is a gyártás utolsó fázisában vannak.

Szólj hozzá!
Címkék: bakony run

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9112821766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása