Pannonhajsza átruccan picit Erdélybe is!

2016. december 11. 07:18 - sebiszabi

szekelyhajsza.png

Na ez már tényleg nem semmi, amit a Pannonhajsza művel! Ígéretük szerint tegnap este bejelentették a harmadik eseményt a jövő évi sorozatból és nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a Nagy Durranás! Ugyanis a 2017. augusztus 5-én megrendezésre kerülő Hajsza nem máshol, mint Erdélyben, Csíksomlyón, a magyar zarándokok számára is szent helyként tisztelt erdélyi kis faluban. Székelyhajsza néven szerepel a futam a naptárban. A szervezők hivatalos meghívója így szól:

2017-ben a Hajsza nem áll meg a hazai csúcsokon!
Augusztus 5-én mindenkinek lehetősége nyílik, hogy Bakonyban edzett izmait a Hargitán is kipróbálja! A SzékelyHajsza Erdély egyik legszebb vidékén, furfangos feladatokkal vár Benneteket!
A Böjte Csaba testvér fővédnökségével Csíksomlyón megrendezett verseny indulói a befizetett részvételi díjukkal 500 Forinttal hozzájárulnak ahhoz, hogy a Csaba testvér árvaházaiban élő fiatalok is részt tudjanak venni a versenyen.
Irány Erdély, irány Csíksomlyó!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5012039683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása