Fuss, kapaszkodj, mássz nemes lélekkel! - bemutatkozik az Adrenaline

2019. július 18. 14:08 - sebiszabi

61910221_905423869788929_8922074824000405504_o.jpg

2019. Szeptember 21-én hagyományteremtő szándékkal rendez terepakadály-futóversenyt a Fair Play Sportegyesület a Bajót melletti Szarkáspusztán. A felnőtteknek, családoknak, gyerekeknek egyaránt meghirdetett látványos akadályverseny egyúttal jótékony célt is szolgál. A rendezvény során befolyó összeg egy részét egy mozgáskorlátozott gyermeknek, a nyergesújfalui kötődésű Izsó Veronikának, a facebookon Vidám Oroszlánként (Happy Lion) jelenlévő kislánynak ajánlja fel az egyesület. A nevezésekből befolyó összeg másik részéből az esztergomi és környékbeli gyermekek sportolását, szabadidős tevékenységét támogatják az egyesület mögött szorgosan tevékenykedő szervezők, akik szabadidejüket feláldozva mozgolódnak immár hónapok óta.  

A Fair Play Sportegyesület deklarált célja Esztergom és a környező települések lakóinak egészséges mozgásra bírása, a szeptember végére meghirdetett sporteseményre azonban az ország minden részéről várják a jelentkezőket.

Egyre gyakrabban zajlanak olyan sportesemények, amelyeknek célja, hogy az egyéni résztvevők és csapatok egy valóban izzasztó és izgalmas pályán próbára tegyék saját képességeiket, megismerjék határaikat. Hogy miért jó az, ha koszos és sáros leszel, elfáradsz, vagy neadjisten horzsolásaid lesznek? Nem tudjuk a pontos választ, mindenki más miatt keresi a kihívásokat, de az biztos, hogy van erre igény” – olvasható az egyesület közösségi oldalán. A kihívásokkal teli erdei, mezei cross pályára tervezett felnőtt pálya 7 kilométer hosszú lesz, és 28  átbújós, átkúszós, átugrós, mászós, lendülős, cipelős, csúszós, sáros akadállyal nehezíti meg a vállalkozó szelleműek életét. A versenyre 6 kategóriában lehet nevezni, profik, amatőrök, csapatok, családok és gyermekek is indulhatnak.

A külön kialakított, gyerekek számára épített pálya 1 kilométer hosszúságú, és a 6 – 14 éves korosztály számára teljesíthető és biztonságos élményekkel tűzdelték meg a kreatív szervezők. A kicsik a pálya minden akadályát biztosan élvezni fogják, a felnőttekkel ellentétben – olvasható a honlapjukon.

A verseny emellett az egészséges életmódra is felhívja a figyelmet, valamint családi programok is várják majd a résztvevőket, akik a helyszínen a térség kultúrájával is megismerkedhetnek.

A kalandvágyó érdeklődők már nevezhetnek ITT az eseményre a Fair Play Sportegyesület honlapján, a www.adrenaline.hu webcímen, ahol minden részletet elolvashatnak, illetve ízelítő videókat is megnézhetnek.

Facebook
Hivatalos

FB esemény

Szólj hozzá!
Címkék: 2019 adrenaline

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6614969306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása