"Annál szebb látvány nincsen, mikor egy szülő biztatja gyermekét feladat végrehajtás közben"

2017. szeptember 19. 15:05 - sebiszabi

Interjú a Speedfit Cross Challenge szervezőjével

01_sf.jpg

Most hétvégén, szeptember 23-án már második alkalommal rendezi meg a győri Speedfit a Cross Challenge elnevezésű akadályfutó versenyét. A recept és a név is kicsit változott, de hogy mennyire és miért is, erről inkább megkérdeztük Süle Szilviát, a rendezvény egyik szervezőjét. 

Második alkalommal rendez akadályfutó versenyt a győri Speedfit. Mi a legnagyobb változás a tavalyi versenyhez képest?
A legnagyobb változást idén a pálya hossza (5 km+) és az akadályok száma (12+) fogja jelenteni a versenyzők számára, illetve gyermekek részére is versenyzési lehetőséget biztosítunk a Speedfit parkolójában kialakított gyerekpályán.

A rendezvény neve is változott egy picit, belekerült a Családi Napi kifejezés. Mitől lesz kimondottan családi a buli?
Szeretnénk a gyerekekkel megkedveltetni a mozgás szeretetét, így jött az ötlet, hogy ne csak felnőttek bizonyítsák be rátermettségüket, hanem a fiatalabb korosztály is. Annál szebb látvány nincsen, mikor egy szülő biztatja gyermekét feladat végrehajtás közben. Ezáltal szorosabb lehet a szülő-gyermek kapcsolat. Ráadásul, számos stand biztosít hatalmas kedvezményeket a kíváncsi érdeklődőknek.

02_sf.jpg

Az előző évben Kiss Vivien írt nekünk beszámolót a versenyről, mint a rendezvény arca. Most is versenyez Vivi?
Szerencsések lehetünk, mert idén is részt vesz versenyünkön Kiss Vivien, Spartan Európa bajnok 2. helyezett.

Mennyi nevezőt vártok még? Hány induló esetén lennétek igazán elégedettek?
Minden nevezőt szeretettel várunk. Számunkra az a fontos, ha minél több résztvevő jól érezné magát a verseny előtt, alatt és után. Szeretnénk, ha a gyerekek, fiatalok és kevésbé fiatalok kíváncsiak lennének egyéni teljesítőképességükre.

Készültök-e valami különleges akadállyal a felnőtt futamokban?
Biztos vagyok, abban, hogy amatőr résztvevőknek az akadályok nagy része különleges lesz. A profi versenyzőknek remek alkalom a felkészülésük során egy ilyenfajta megmérettetés, hacsak a terep adta viszonyokat is nézzük.A pálya könnyen teljesíthető lesz? Máshogy kérdezve, készültök-e arra, hogy egy akadály nem teljesítése esetén milyen büntetés lesz?

Szervezőként úgy gondolom, hogy nem lesz könnyű, mivel a versenyzőknek meg kell küzdeniük a pálya adottságaival. Természetesen a rendező bizottság készül arra, ha valaki nem tudja teljesíteni az előtte lévő akadályt. 15 burpee elvégzésével „jutalmazza” a versenybíró a versenyzőt. Illetve, ha nem próbálja meg a feladatot, akkor ez duplázódik.

A gyerekek számára épített pályáról mit lehet tudni?
Gyerkőcök 10-12 állomásra számíthatnak a könnyebbtől- haladva a nehezebb feladatokig. Ügyességi-, erőpróba- és játékos feladatok várják őket. Szülők bátran kísérhetik a kisebbeket segítségadás vagy bíztatás szempontjából is. A pálya sikeres végrehajtói éremben, ajándékcsomagban és egy-egy Galaxy játékáruház ajándék kuponnal is gazdagabbak lesznek.

21886970_1683693871705087_1772647122_o_1.jpg

Mi lesz a gyerekfutamok lebonyolítási rendszere?
Kötelező haladási irányt kell követniük. 1 perces időközönként indítja a versenybíró a vállalkozó szellemű gyerekeket. 3 kísérletük van a pálya végrehajtására. Számukra büntető feladat nincs, a lényeg, hogy szabályosan teljesítsék.

Milyen életkortól várjátok a gyerekeket?
Sok szeretettel várjuk 4 és 13 év közötti gyermekek jelentkezését, számukra a részvétel díjtalan.

Milyen csomaggal lesznek gazdagabbak a verseny teljesítők? És a gyerekek?
Felnőttek ajándékcsomag tartalma: ásványvíz, Inkosport zselé, Absolute termék, zokni, masszázskupon, szilikon SPEEDFIT karkötő, Oberbank kulacs, fagyasztó zselé, kulcstartó, toll, cukorka és csoportos edzéskupon. Gyerekek ajándékcsomag tartalma: érem, gyümölcslé, zokni, karkötő és Galaxy játékáruház ajándékkupon.

21886791_1683693818371759_856661757_o.jpg

Meddig lehet még nevezni?
Kedvezményesen szeptember 21-ig, illetve helyszíni nevezésre is van lehetőség a verseny napján (szeptember 23) 9:30-ig.

Ez egyes futamok nem lesznek hosszúak, de érdemes lesz maradni az esemény végéig?
Természetesen érdemes lesz maradni a verseny végéig, mert az eredményhirdetés után tombolasorsolás következik. Kisorsolunk a Porsche-Győr jóvoltából egy Audi Q5 luxusautó hétvégi használatát. Illetve, a helyszíni programokat is élvezhetik a versenyzők, szurkolók, nézelődök. Például az IWI Fitness és Wellness Iskola villámakciókkal várja az érdeklődőket, az Intersport jóvoltából kaphatnak egy 15%-os kupont, az Old Lake Golf Club minigolffal, oktatással várja kedves versenyzőiket és családtagjaikat, kedvezményes nevezést biztosít a BakonyRUN standja a szeptember 30-ai versenyére és a Profitness Shop jóvoltából a versenyzők BCAA-t és fehérjét tudnak kóstolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1912877732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása