Vértes trail terepfutóverseny a multiNavigátor szervezésében

2017. március 03. 09:59 - sebiszabi

pic_35228.jpg

2017. március 19-én, vasárnap Pusztavám térségében szervez egy menő terepfutóversenyt a multiNavigátor. Három távon lehet a Vértes domborulatai között található keskeny ösvényeken futni. A három táv közül kettő, az S és M kiszalagozott, előre kijelölt útvonalon halad, sőt a Inov-8 M táv (26 km - 497m D+) Hegyi kupa sorozat része is. A legrövidebb CW-X S futam 18,6 km hosszú 295m szintemelkedéssel.
De, a legnagyobb királyság az a Garmin Advanced Race kategória, aki arc, itt indul. Nincs felszalagozott útvonal, nincs előre kijelölt pálya, mindenki úgy fut, ahogy szeretne a két fix pont között, ami nem más, mint a verseny rajt/cél pontja és a a Gesztesi vár. A kettő közti táv légvonalban 10 km (csak oda), de természetesen ez az ösvényeken futva jóval több lesz. Egyetlen megkötés, hogy - a tájfutással ellentétben - csak kijelölt turista útvonalon szabad futni. Ezeket utólag a leadott track-ek aalpján fogják ellenőrizni. A multiNavigátor ehhez eszközöket tud biztosítani az indulóknak, de ha nem vagy gyakorlott ezen a téren, akkor az S és az M szalagozott távjai lehetnek a barátaid. Mi magunk is játszottunk a térképpel egy kicsit és egy szumma 32 km-es távot sikerült összepakolni, szóval ez azért kemény menet lesz, de megéri!
Remek felkészülés a Veszprémi Sprintre is akár.

Minden egyéb információt a multiNavigátor vonatkozó oldalán találtok meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1512309139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása