Tokaj Afterparty. Te ott leszel?

2016. augusztus 29. 09:00 - sebiszabi

2016_tokaj_super.png

A Spartan Race Hungary hivatalos FB csatornáján osztotta meg a hírt, hogy az október 22-i szezonzáró Tokaj Super verseny végén a buli nem fejeződik be. Sőt, akkor indul csak igazán, hiszen Tokajban azon hétvégén egymást érik a helyi fesztiválok. Érdemes lesz az egész hétvégét Tokajnak szentelni. A tovább után a hivatalos meghívó.

TOKAJ SUPER HÍREK
Avagy a buli nem ér véget a versennyel!

Mivel a Tokaj Super a régiós szezonzáró eseményünk, illetve reményeink szerint egy minden szempontból sikeres évet tudhatunk addigra magunk mögött, bőven lesz mit megünnepelni!

Azt javasoljuk, Ti se menjetek haza a verseny után, hanem maradjatok egész hétvégére, mert a program ezúttal nem ér véget a Célvonalon!

Október 22-én este a Főtéren Tokaj Város Önkormányzatának jóvoltából megrendezésre kerül a Spartan Race Afterparty, ahol finom tokaji borokkal, vásárosokkal, zenével - vagyis igazi buli hangulattal várunk majd Benneteket!

És ha ez még nem lenne elég, vasárnap késő délelőttől folytatódik a dínomdánom a "Hal és Bor" gasztronómiai rendezvénnyel, ahol helyi halételeket készítenek a meghívott főzőcsapatok, s ezek mellé természetesen csodás tokaji borokat is fogyaszthattok! Az ételeket kóstolójegy ellenében lehet majd megvásárolni.

Aki teheti, maradjon egész hétvégére és ünnepeljünk együtt!
AROO!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7311657646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása