Hétvégén jön az I. Extreme Trail Akadályfutás Tokaj

2017. augusztus 31. 12:55 - sebiszabi

i_etrail_tokaj.jpg

Jó hétvége lesz újra, hiszen (a Hard Dog Race Wild mellett) bemutatkozik az Extreme Trail Hungary SE által szervezett első akadályfutó verseny Tokajban. A szervezők lázas munkában vannak, hogy a versenyzők mindenből a legjobbat kapják. Lesznek igényes fából készül akadályok, lesznek hosszú műanyag csövek (ki tudja, mire?), lesznek magas dombok (mondjuk ezt nem ők hozták), lesz prémium autó, ami alatt majd át kell mászni, lesz sok dinnye (vinni vagy enni, még nem derült ki). Szóval 7,5 vagy 15 km-nyi móka és kacagás lesz itt -  vagy ha nem is, de legalább mindenki szépen elfárad és elégedetten csettint a végén. 

Addig is hallgassátok meg a leginkább kameraérzékeny szervező, Ulrich Gabi szavait néhány fontos dologról (parkolás, szervezés, futambeosztás, tombola, nyeremények stb)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ocrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7912793910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása